Dit is wat wij doen

  • ERenovliesbehang nieuwbouw
  • EWanden sausen
  • EDakplaten spuiten
  • EPlafonds spuiten

Onze diensten

Renovliesbehang nieuwbouw

Met renovlies zijn uw wanden duurzaam beschermt tegen stoten en worden zichtbare haarscheurtjes voorkomen.

Wanden sausen

Wij sausen uw renovliesbehang in elk gewenste kleur.

Dakplaten Spuiten

Dakplaten op zolderverdiepingen kunnen we voor u latexspuiten.

Plafonds Spuiten

Vlak gestuukte plafonds kunnen wij voor u latexspuiten met hoogwaardige matte latex.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? 

Renovliesbehang nieuwbouw

Renovlies is een populaire manier van behangen wat vaak in nieuwbouwwoningen wordt toegepast. Dat is ook niet vreemd, want renovliesbehang is een perfect alternatief voor stucwerk, sausen of normaal behang.

Het interieur kunt u ook later voorzien van een andere kleur als u dit behang eenmaal heeft gekozen, want het kan meerdere malen overgeschilderd worden. Misschien vindt u nu neutraal wit mooi, maar wilt u volgend jaar grijs, of blauw of rood, het kan allemaal. Alle voordelen van dit behang gaat u ook ervaren wanneer het eenmaal is aangebracht. Er zijn genoeg redenen te bedenken om voor deze populaire behangsoort te kiezen!

Voorwaarde voor het renovliesbehang is dat de wanden vrij zijn van oneffenheden als restjes oud behang of, wat we vaak zien bij nieuwbouwwoningen, resten van spack wat tegen het plafond is gespoten die op de muur terecht zijn gekomen. Goed controleren en schuren waar nodig is het halve werk!

Glad renovliesbehang

Tegenwoordig is het gladde renovliesbehang erg in trek. Daarmee krijgt u een gladde afwerking van uw wand die in iedere gewenste kleur kan worden gesaust. Daarnaast kan er over glad renovliesbehang normaal behang worden geplakt. Leuk om bijvoorbeeld 1 muur in de woonkamer te voorzien van een vliesbehang met motief en de rest van de kamer in een neutrale tint te sausen..

Ekotex 210gram per m2 

Het renovliesbehang wat wij gebruiken is van het merk Ekotex, type 9200-210gr./m2. Wij hebben voor dit behang gekozen omdat het een zware kwaliteit is. Vaak wordt er gebruik gemaakt van behang van 150 gram per m2, Ekotex 9200 is 210gram per m2. Ekotex 9200 is een voorgelijmd behang wat  door een waterbak wordt getrokken. Door het water wordt de lijm geactiveerd en kan de baan direct op de wand worden geplakt.

Klinkt goed, toch?

Om u een idee te geven hoe renovliesbehang eruit ziet kunt u altijd op een lopend project langskomen. Neem contact met ons op als u vrijblijvend wilt komen kijken.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Neem dan snel contact op via onderstaande knop.

Wanden sausen

Behangservice Zuidwest is naast diverse behangwerkzaamheden gespecialiseerd in sauswerk, het zogenaamde witten. Vaak wordt op het moment dat er wordt behangen voor gekozen om de plafonds te voorzien van een nieuwe laag verf. Een slimme combinatie, dan zit u maar 1 keer in de rommel tenslotte.

Wanden laten sausen

Uw renovliesbehang of glasvezelbehang heeft om de zoveel tijd een opfrisser nodig. De behangsels kunnen beide meerdere keren worden geschilderd. Allereerst verzorgen wij het afkitten van eventuele naden om vervolgens de wand opnieuw te sausen. Zo is uw wand weer als nieuw.

Om u zo goed mogelijk te helpen komen wij eerst bij u langs om het behang te controleren. Wanneer het behangsel niet goed vastzit of niet van een goede kwaliteit is, kan het behang gaan blazen en loskomen op het moment dat het geschilderd wordt. Het is dus belangrijk om te bekijken of sausen in uw situatie wel zin heeft. Kan het gesaust worden dan kiest u aan de hand van ons kleurenpalet de gewenste kleur uit. Wij zorgen vervolgens voor de gekozen verf. Wij gebruiken meest latex Veveo Collix Multitex. Deze verf is in alle gangbare kleuren voor u te mengen, dus ook kleuren van Praxis, Gamma etc.

Na het maken van een keuze ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Gaat u akkoord? Dan gaan we spoedig voor u aan de slag.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Neem dan snel contact op, wij zullen u binnen 24 uur benaderen.

Dakplaten spuiten

Tegenwoordig worden veel nieuwbouwwoningen opgeleverd met op de zolder groene of bruine beplating tegen het dakbeschot. Dit geeft een donker effect op de zolder. Wij kunnen deze dakplaten voor u spuiten om zo tot een verbetering van het licht te komen en daarnaast geeft het een afgewerkt geheel. Bedenk dat het moment dat de woning nog leeg is, het beste moment is om de beplating te spuiten.

Als de zolder in gebruik is genomen is het veel minder makkelijk werken, zeker als er al een vloer is gelegd.

 

De verf die wij gebruiken hiervoor is van uitstekende kwaliteit die in de bouwmarkt niet verkrijgbaar is. In combinatie met het aanbrengen van glasweefselbehang in de rest van de woning zullen de kosten hiervoor u meevallen.

Recente projecten

Neem contact op!