Behang

Behang is er in verschillende soorten en maten. Maar welke soort kiest u en waar moet u op letten als u behang gaat kopen? Wij van Behangservice Zuidwest infomeren u hier graag over. Misschien is uw oude behang toe aan vervanging, of wilt u graag behang aan de muren omdat er zoveel mogelijkheden zijn. In ieder geval kunt u met behang iedere kamer weer een mooie en frisse uitstraling geven. Het assortiment is groot en blijft alleen maar groeien, dus voor iedereen is er behang te vinden dat aan zijn of haar wensen voldoet.

Behang kiezen?

Er bestaan verschillende soorten behang, verschillende prints en veel leuke thema’s. Maar er zijn ook verschillende materialen van behang waar u uit kunt kiezen. Er is papieren behang, maar ook vliesbehang en bijvoorbeeld glasvliesbehang.
Papierbehang is een behangsoort dat de meeste mensen wel kennen. Maar dat is geen slijtvaste soort. Als u behang wilt aanbrengen in een kamer waar veel geleefd wordt, is het beter om andere materiaalsoorten te kiezen.

Fleurig nieuw behang aanbrengen

Waarom voor behang kiezen?

Behang wordt gezien als een decoratieve manier om uw muren binnenshuis te bedekken. Er kan daarbij gekozen worden voor heel sterk papier, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een speciaal thema.

Welke soorten behang zijn er?

Er bestaan veel verschillende soorten behang. Iedere behangsoort heeft zijn eigen kenmerken, maar ook voordelen en nadelen. Sommige behangsoorten zijn erg prijzig, andere zijn van hogere kwaliteit en zo zijn er veel dingen waar dat u naar kunt kijken bij het kiezen van de juiste behangsoort. U wilt graag behang dat bij uw wensen en voorkeur past. Let daarbij goed op de eigenschappen en de voordelen. Misschien heeft u ook een budget waar dat u zich aan moet houden.

Op internet vindt u volop informatie over verschillende soorten behang, kijk maar eens op onderstaand sites:
https://www.interieurdesigner.nl/interieurtips/detail/soorten-behang

https://www.wonen.nl/woonkamer/verf-behang/nieuws/soorten-behang-welk-behang-wordt-het

U heeft uw keuze gemaakt en dan?

U kunt zelf het behang kopen en het door ons laten plakken. En als u zelf bijvoorbeeld het oude behang verwijderd en de wanden vrij van oneffenheden maakt dan scheelt dat in de kosten!

Om u een idee te geven van de kosten kunnen we een bezoek inplannen en de situatie bekijken waarna we een offerte voor u maken.

Verwijderen van oud behang

Benieuwd naar de kosten voor uw project? Neem dan contact op via onderstaande knop.

  • Specialist in behang- en sauswerk
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Standaard renovliesbehang 210gram per m2
  • Standaard schrobklasse 1 latex
  • Ervaren: reeds 30.000m2 renovlies geplakt en 35.000m2 gesaust