Sauswerken

Behangservice Zuidwest is naast diverse behangwerkzaamheden gespecialiseerd in sauswerk, het zogenaamde witten. Vaak wordt op het moment dat er wordt behangen voor gekozen om de plafonds te voorzien van een nieuwe laag verf. Een slimme combinatie, dan zit u maar 1 keer in de rommel tenslotte!

Wanden laten sausen
Uw renovliesbehang of glasvezelbehang heeft om de zo veel tijd een opfrisser nodig. De behangsels kunnen beide meerdere keren worden geschilderd. Allereerst verzorgen wij het afkitten van eventuele naden om vervolgens de wand opnieuw te sausen. Zo is uw wand weer als nieuw.

Om u zo goed mogelijk te helpen komen wij eerst bij u langs om het behang te controleren. Wanneer het behangsel niet goed vastzit of niet van een goede kwaliteit is, kan het behang gaan blazen en loskomen op het moment dat het geschilderd wordt. Het is dus belangrijk om te bekijken of sausen in uw situatie wel zin heeft. Kan het gesaust worden dan kiest u aan de hand van ons kleurenpalet de gewenste kleur uit. Wij zorgen vervolgens voor de gekozen verf. Wij gebruiken meest latex Veveo Collix Multitex. Deze verf is in alle gangbare kleuren voor u te mengen, dus ook kleuren van Praxis, Gamma etc.

Na het maken van een keuze ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Gaat u akkoord? Dan gaan we spoedig voor u aan de slag.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Neem dan snel contact op, wij zullen u binnen 24 uur benaderen.