Direct offerte aanvragen
Onze klanten beoordelen ons met | Schrijf een review
Direct contact

Uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met “behangklare wanden” en u zoekt een betrouwbaar bedrijf in de regio wat het aanbrengen van renovliesbehang voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Behangservice Zuidwest aan het juiste adres. Met renovlies zijn uw wanden duurzaam beschermt tegen stoten en worden zichtbare haarscheurtjes door het “werken” van de wanden voorkomen. Bovendien heeft renovlies de uitstraling van stucwerk terwijl het toch veel voordeliger is.

Behangservice Zuidwest is gespecialiseerd in het aanbrengen en sausen van renovliesbehang. Door gebruik te maken van professionele kwaliteitsmaterialen zult u verrast zijn door het resultaat.

Bent u benieuwd naar de projecten die we onlangs hebben opgeleverd, neem dan een kijkje op deze pagina.

Offerte aanvragen en daarna

 • Laat u een woning bouwen wacht dan niet te lang met het aanvragen van een offerte voor het behangwerk maar vraag deze zo snel mogelijk aan. Dit om te voorkomen dat u geen behanger meer kunt vinden die op korte termijn tijd heeft.
 • Als u een offerte wilt aanvragen kunt u dit doen via het formulier. Geef zoveel mogelijk informatie over uw plannen en stuur indien in bezit een plattegrond mee.
 • Bij Behangservice Zuidwest houden we niet van verrassingen achteraf; u ontvangt van ons een duidelijke offerte met daarin vermeld wat we gaan doen, welke materialen we gebruiken en wat de kosten zijn.
 • Als u akkoord gaat met de offerte plannen we de vermoedelijke opleverdatum in en houden we contact om de planning te verfijnen.
 • De meeste woningen hebben we binnen een week afgewerkt zodat u zo snel mogelijk verder kunt met andere werkzaamheden.

Wilt u een vrijblijvende kennismaking of heeft u andere vragen? Neem dan contact op via onze contactgegevens of via het contactformulier.

Heb je vragen over onze diensten en wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op via onze contactgegevens of via het contactformulier.

Uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met “behangklare wanden” en u zoekt een betrouwbaar bedrijf in de regio wat het aanbrengen van renovliesbehang voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Behangservice Zuidwest aan het juiste adres.

Wat verteld er meer over onze diensten en projecten dan de beoordelingen van onze klanten. We zijn altijd benieuwd naar de mening van onze klanten, laat een review achter!

Schrijf een review

  Naam*
  E-mailadres*
  Beoordeling*
  Omschrijving*
  Copyright Behangservice Zuidwest | Disclaimer | Realisatie: Steketee Online