Direct offerte aanvragen
Onze klanten beoordelen ons met | Schrijf een review
Direct contact

Zéker een nieuwbouwwoning verdient een optimale wandafwerking. Door direct bij oplevering de juiste keuze te maken, kunt u vertrouwen op jarenlang onderhoudsvrij woongenot. Renovlies is een praktische en kosteneffectieve keuze, die in iedere nieuwbouwwoning meerwaarde heeft. Vanzelfsprekend staat of valt het eindresultaat van renovlies met de manier waarop het renovlies wordt aangebracht. Professionele dienstverleners, zoals Behangservice Zuidwest, garanderen op die manier de perfecte wandafwerking voor uw nieuwbouwhuis.

Renovlies of stucen: het is deze keuze waar veel eigenaren van nieuwbouwhuizen voor staan. Kiezen voor renovlies behang betekent kiezen voor woonplezier én gemak. Bij Behangservice Zuidwest kennen we alle voordelen van renovlies behang. We noemen onszelf niet voor niets renovlies behanger. We zijn thuis in nieuwbouwwoningen en bieden deze specialistische service met name in de regio Zeeland en Bergen op Zoom. Als professionele renovlies behanger garanderen we hoogste kwaliteitsnorm. Dat combineren we met aandacht voor detail en een betrouwbare dienstverlening.

Renovlies voor nieuwbouwhuis

Renovlies is gemaakt van glasvezels. Het behang staat garant voor een strakke en gladde muurafwerking. Renovlies is populair, óók voor nieuwbouwwoningen. Zo is renovlies ideaal om scheuren, krimpscheuren en oneffenheden weg te werken. Deze mankementen komen zowel bij bestaande als nieuwbouwwoningen voor. Daar komt bij dat de muren van een nieuwbouwwoning in de eerste maanden na oplevering vaak nog veel vocht bevatten. Hierdoor kunnen scheuren ontstaan. Renovlies behang neemt dit vocht op en verbergt de storende scheuren. Andere voordelen van renovlies voor uw nieuwe woning? Het is eenvoudig te sauzen, nogmaals te behangen en het kan goed tegen krassen en stoten. Ideaal ook met kinderen of ander intensief gebruik! Tot slot, renovlies werkt isolerend en brandvertragend. Alle reden dus om de wanden in uw nieuwbouwwoning te laten voorzien van renovlies behang van topkwaliteit.

Renovlies behang aanbrengen

Renovlies is een goede keuze voor strakke muren in nieuwbouw woningen, maar ook in bestaande panden werkt renovlies optimaal. De professionele behangers van Behangservice Zuidwest brengen het graag aan als basis voor jarenlang woonplezier. Voor wij renovlies behang aanbrengen, behandelen we de muur. Het komt namelijk nauwelijks voor dat een muur volledig glad is, ook niet bij een pas opgeleverde nieuwbouwwoning. Tijdens de voorbehandeling werken we kleine oneffenheden weg. Vervolgens schuren we de muren op, zodat ze vuilvrij zijn en glad aanvoelen. Zijn de muren volledig voorbehandeld, dan brengen we het renovlies behang aan op de wand. Daarbij werken we nauwkeurig, zodat alle naden bijna onzichtbaar zijn. Op die manier garanderen wij een mooi en strak eindresultaat. Wilt u de renovlies wanden tevens laten sauzen? Onze vakmannen helpen u graag!

Nieuwbouw stucen of renovlies

Strakke, gladde wanden zijn momenteel populair en niet meer weg te denken uit een modern interieur. Maar stucwerk is prijzig, zéker vergeleken met goede alternatieven zoals renovlies. Renovlies is een stuk goedkoper. Renovlies behang wordt ook wel stukadoorsbehang genoemd. Logisch, want een wand die behangen is met renovlies ziet er even strak uit als een gestucte muur. Ook is het snel aan te brengen heeft het geen droogtijd nodig. Nadat het renovlies is aangebracht kunt u het (laten) sauzen in elke gewenste kleur.

Renovlies behang sauzen

Renovlies behang is van nature al glad en egaal. Renovlies behang is daarmee de perfecte ondergrond om te sauzen. Renovlies behang sauzen laat u het beste over aan de vakman. Door te werken met de juiste materialen en technieken garandeert de vakman de duurzaamheid van de wanden in uw woning. Renovlies behang bewijst daarmee enorm veelzijdig te zijn. Dit veelzijdige karakter maakt renovlies een van de meest bijzondere soorten materialen die u kunt kiezen voor de afwerking van uw woning. Door renovlies behang te laten sauzen tilt u uw woning naar het hoogste niveau.

Renovlies behanger Zeeland

Behangservice Zuidwest is dé renovlies behanger voor de regio Zeeland. We zijn bij tal van nieuwbouwprojecten actief. Eigenaren van nieuwbouwwoning kiezen voor onze dienstverlening vanwege onze kennis en ervaring. Vanzelfsprekend telt ook de klanttevredenheid van onze klanten. Zij onderstrepen dat wij de optimale combinatie bieden van kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Kortom, precies dat wat u voor uw nieuwbouwwoning wenst.

Heb je vragen over onze diensten en wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op via onze contactgegevens of via het contactformulier.

8A76619B-8CCF-4601-AD3D-7294F2B686E2

Uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met “behangklare wanden” en u zoekt een betrouwbaar bedrijf in de regio wat het aanbrengen van renovliesbehang voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Behangservice Zuidwest aan het juiste adres.

Wat verteld er meer over onze diensten en projecten dan de beoordelingen van onze klanten. We zijn altijd benieuwd naar de mening van onze klanten, laat een review achter!

Schrijf een review

    Naam*
    E-mailadres*
    Beoordeling*
    Omschrijving*
    Copyright Behangservice Zuidwest | Disclaimer | Realisatie: Steketee Online