Direct offerte aanvragen
Onze klanten beoordelen ons met | Schrijf een review
Direct contact

Veel nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met op de zolderverdieping dakplaten die bruin of groen zijn. Door deze dakplaten te spuiten tovert u de zolder om tot een lichte ruimte, die direct ook een stuk groter lijkt. Een mooie extra ruimte in uw huis! Dakplaten spuiten is een snel, efficiënt en langdurig alternatief voor het traditionele schilderen. Met Behangservice Zuidwest kunt vertrouwen op een professionele aanpak en een perfect eindresultaat. U zult ervan versteld staan hoe uw zolder opknapt door de dakplaten te spuiten.

Een onafgewerkte zolder wordt met minder plezier gebruikt. De investering in het spuiten van dakplaten betaalt zich dan ook direct uit. De meerwaarde voor uw huis en het gebruik is groot. Door dakplaten te spuiten wordt uw zolder een lichte, uitnodigende ruimte waarvan u volop gebruik zult maken.

Zolder schilderen

Juist doordat het in de nok van uw woning gebeurt, is het vaak één van de laatste klussen in huis: de zolder schilderen. De laatste misschien, maar zéker niet onbelangrijk. Een frisse schilderbeurt creëert een ‘nieuwe’ ruimte in huis. De professionals van Behangservice Zuidwest weten hoe ze een dergelijke klus moeten aanpakken. Het verzoek om een zolder te schilderen komt namelijk regelmatig terug, zowel van eigenaren van nieuwbouwwoningen als bestaande huizen. Een professionele vakman weet wat nodig is om een zolder duurzaam en goed te schilderen of spuiten.

Zolder plafond afwerken

Een zolder plafond is vaak onbewerkt. Om van de zolder een fijne plek te maken, is de eerste stap het afwerken van het plafond. Hoewel een mooi product, werkt renovlies hierbij minder goed. Bruine en groene zolderplaten zijn namelijk vaak gemaakt van hout. Omdat hout altijd werkt, bestaat de kans dat het renovlies scheurt. Ook het wegwerken van schroefgaten en naden lukt niet met renovlies. Om die reden is het spuiten van dakplaten een slimme en praktische keuze. Het resultaat? Een strak en egaal eindresultaat!

Dakplaten schilderen

Dakplaten aan de binnenkant afwerken loont de moeite! De vakmannen van Behangservice Zuidwest hebben alle kennis en ervaring in huis om de juiste materialen en de juiste technieken te hanteren. Zij maken in een handomdraai van uw zolder een aangename, lichte ruimte.

Groene of bruine spaanplaat schilderen

Meer specifiek, de vraag om groene spaanplaat of bruine spaanplaat te schilderen komt regelmatig terug. Logisch, door groene spaanplaat of bruine spaanplaat te schilderen oogt de onafgewerkte zolderruimte een stuk aangenamer. De professionals van Behangservice Zuidwest weten welke verfproducten hiervoor het meest geschikt zijn en welke voorbehandeling nodig is voor een mooi en duurzaam resultaat. Ons advies? Groene spaanplaat of bruine spaanplaat schilderen is een mooie manier om dakplaten af te werken. Doe het wel altijd samen met een vakman, zoals Behangservice Zuidwest.

Dakplaten spuiten

Voor een zolderrenovatie of juist bij de oplevering van uw nieuwe huis kunt u ook kiezen voor het spuiten van dakplaten. Dakplatenafwerken creëert ruimte! Behangservice Zuidwest voert het spuiten van dakplaten efficiënt, professioneel én snel uit. Onze vakmensen kunnen gemakkelijk de schuine kappen spuiten. Ze hebben dus geen steiger nodig om bij de nok te komen. U kunt de kleur kiezen die u zelf wilt natuurlijk. De meest gekozen kleuren zijn wit en RAL 9010; daarmee is de lichtopbrengst het grootst!

Voordelen dakplaten spuiten

Wilt u ook dakplaten afwerken? Ontdek dan de voordelen van dakplaten spuiten. We zetten deze voordelen graag op een rij. Eén van de voordelen van dakplaten spuiten is dat dit snel werkt en in één dag is afgerond. Een ander voordeel van dakplaten spuiten is dat de dekking zeer egaal en uniform is. Tot slot is ook de duurzaamheid van de afwerking één van de belangrijke voordelen van dakplaten spuiten.

Dakplaten spuiten? Kies Behangservice Zuidwest!

Dakplaten afwerken?  De professionals van Behangservice Zuidwest hebben volop kennis en ervaring. Deze deskundigheid garandeert een eindresultaat dat voldoet aan uw kwaliteitsnormen. U kunt jarenlang genieten van de perfect opgeknapte zolder. Behalve deze deskundigheid blinkt Behangservice Zuidwest ook uit in betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Heb je vragen over onze diensten en wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op via onze contactgegevens of via het contactformulier.

IMG_2412

Uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met “behangklare wanden” en u zoekt een betrouwbaar bedrijf in de regio wat het aanbrengen van renovliesbehang voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Behangservice Zuidwest aan het juiste adres.

Wat verteld er meer over onze diensten en projecten dan de beoordelingen van onze klanten. We zijn altijd benieuwd naar de mening van onze klanten, laat een review achter!

Schrijf een review

    Naam*
    E-mailadres*
    Beoordeling*
    Omschrijving*
    Copyright Behangservice Zuidwest | Disclaimer | Realisatie: Steketee Online