Direct offerte aanvragen
Onze klanten beoordelen ons met | Schrijf een review
Direct contact

U wilt een strakke afwerking van het plafond in uw nieuwbouw of bestaande woning? Dan kunnen wij het plafond voor u glad stucen en latexspuiten. U bent dan ook van de V-naden af.

In een nieuwbouwwoning kunt u de kosten voor het standaard spackwerk wat door de aannemer wordt aangeboden besparen. Om het plafond glad te stucen is het niet nodig dat er spack gespoten is.

In bestaande situaties kan er over het spackwerk heen worden gestuukt.

Na droging van ca. 2 tot 3 weken werken we het plafond af met meerdere lagen latex.

Ook wanden die voorzien van spack, spachtelputz of andere structuur kunnen we glad voor u stucen en daarna voorzien van renovliesbehang en sauswerk.

 

Heb je vragen over onze diensten en wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op via onze contactgegevens of via het contactformulier.

7A2C9792-3BB9-4A61-BE7C-E1C3C062BC1A

Uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met “behangklare wanden” en u zoekt een betrouwbaar bedrijf in de regio wat het aanbrengen van renovliesbehang voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Behangservice Zuidwest aan het juiste adres.

Wat verteld er meer over onze diensten en projecten dan de beoordelingen van onze klanten. We zijn altijd benieuwd naar de mening van onze klanten, laat een review achter!

Schrijf een review

    Naam*
    E-mailadres*
    Beoordeling*
    Omschrijving*
    Copyright Behangservice Zuidwest | Disclaimer | Realisatie: Steketee Online